Mykologická kuchařka

HOUBOVÁ ČALAMÁDA

Vyberte jiné recepty v této kategorii

Ingredience

1750 g pokrájených hub (může být i více) se povaří 3 minuty, 900 g papriky (i pálivé) – nakrájí se, 600 g cibule, 150 g rajčatového protlaku (kečupu), 150 g cukru, 250 ml jedlého oleje.

Nálev: 200 ml octa, 100 ml vody, 30 g soli, 3 hřebíčky, 5 kuliček pepře, 3 bobkové listy.

Příprava

Nálev se povaří 5 minut a pak se nechá vychladnout. Pak se nálev nalije do čalamády. Směs se dobře promíchá a plní se do sklenic. Pak se naplněné sklenice 20 minut sterilizují. Z uvedeného množství se připraví 12 – 13 sklenic á 370 ml.

Detaily receptu

  •  

Komentáře



Pouze registrovaní uživatelé mohou vložit komentáře, prosím přihlaste se pokud chcete vložit komentář