Mykologická kuchařka

HOUBY V NÁLEVU A ZELENINĚ

Vyberte jiné recepty v této kategorii

Ingredience

2 kg hub, 1 kg paprik, 1/2 kg cibule, 2 dcl vody, 30 dkg cukru, 6 hřebíčků, nového koření, bobkových listů, 1/4 l oleje /možná méně/ 7 dkg soli, 2 dcl ostrého kečupu, 2 malé protlaky, 4 dcl octa

Příprava

Houby pokrájíme a svaříme asi 15 minut. Všechny přísady smícháme dohromady, dáme do zavařovacích sklenic, doplníme vzniklou zálivkou a sterilujeme 20 minut.

Příloha: vhodné ke špagetám, pod maso, atd.

Detaily receptu

  •  

Komentáře



Pouze registrovaní uživatelé mohou vložit komentáře, prosím přihlaste se pokud chcete vložit komentář