Mykologická kuchařka

Houbové rizoto s parmazánem

Vyberte jiné recepty v této kategorii

Ingredience

500 g rýže, 750 g houby, 1 cibule, 1 masox, 150 g sýr parmazán, olivový olej, sůl, pepř, oregáno, tymián

Příprava

Na oleji zpěníme cibulku, nakrájené houby, osolíme, opepříme a opékáme tak dlouho, dokud se voda nevypaří. Přisypeme rýži a za stálého míchání zahříváme. Přidáme bylinky a vývar z masoxu a zalijeme 1/3 vody. Vaříme na mírném ohni. Postupné doléváme vodu a vaříme, dokud není rýže měkká. Rizoto dochutíme polovinou parmazánu a kořením. Houbové rizoto před podáváním posypeme zbytkem sýra.

Detaily receptu

  •  

Komentáře



Pouze registrovaní uživatelé mohou vložit komentáře, prosím přihlaste se pokud chcete vložit komentář