Mykologická kuchařka

Myslivecká omáčka

Vyberte jiné recepty v této kategorii

Ingredience

300 g hub, 1 větší cibule, 30 g hladké mouky, 100 g salámu, 2 kyselé okurky, 1 PL hořčice, 1/2 l vývaru, 300 g kostí, paprika, muškát, jalovec, sůl.

Příprava

Oprané a pokrájené houby podusíme doměkka. Na cibulce připravíme jíšku, přidáme houby a zalijeme vývarem z hub a vývarem z kostí. Přidáme nadrobno pokrájené okurky, jemně pokrájený salám, okořeníme a 10 minut ještě povaříme. Před dokončením přidáme hořčici a osolíme.

Příloha: houskové knedlíky

Detaily receptu

  •  

Komentáře



Pouze registrovaní uživatelé mohou vložit komentáře, prosím přihlaste se pokud chcete vložit komentář