Mykologická kuchařka

HOUBY NA PAPRICE

Vyberte jiné recepty v této kategorii

Ingredience

700 – 800 g čerstvých hub (nejlépe hřibovitých), lžíce oleje, 2 cibule, sůl, kmín, lžíce hladké mouky, lžíce sladké mleté papriky, 0,3 l smetany.

Příprava

Houby pokrájíme na větší kousky, na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme do ní houby, osolíme, okořeníme mletým kmínem a dusíme. Když se voda skoro vypaří, zaprášíme pokrm moukou a paprikou. Krátce osmahneme a potom zalijeme smetanou. Vaříme dokud houby nezměknou. Můžeme použít sladkou i kysanou smetanu.

Podáváme s rýži nebo těstovinami.

Detaily receptu

  •  

Komentáře



Pouze registrovaní uživatelé mohou vložit komentáře, prosím přihlaste se pokud chcete vložit komentář