Mykologická kuchařka

Zapečené houby s hermelínem

Vyberte jiné recepty v této kategorii

Ingredience

600 g hlaviček hub, 2 ks Hermelíny, 1 větší cibule, 5 stroužků česneku, 3 vejce, vegeta, pepř, olivový olej

Příprava

Na oleji zpěníme pokrájenou cibulku, pak přidáme na kostky nakrájené hlavičky hub, vegetu a rozetřený česnek, pepř a za stálého míchání necháme dusit bez přidání vody asi 10-15 minut. Odstavíme z plotny a přidáme, pokud to půjde, na kostičky nakrájený Hermelín. Pokud nepůjde, tak ho vidličkou rozmačkáme. Pořádně promícháme, sýr se začne rozpouštět, rozkvedláme vejce a přidáme do hub. Řádně promícháme a dáme do trouby zapéct na 200 °C na 20 minut.

Detaily receptu

  •  

Komentáře



Pouze registrovaní uživatelé mohou vložit komentáře, prosím přihlaste se pokud chcete vložit komentář