Mykologická kuchařka

Těstoviny s játry

Vyberte jiné recepty v této kategorii

Ingredience

400 g těstovin, 300 g vepřových jater, 200 g žampionů, 1/2 dl olivového oleje, sůl, pepř, muškátový oříšek, 100 g strouhaného sýra, 1 malá cibule, 1 lžíce houbové sojové omáčky (možno nahradit obyčejnou)

Příprava

Na oleji zpěníme pokrájenou cibulku, přidáme na kousky pokrájená játra a orestujeme. Přidáme nakrájené žampiony a dusíme doměkka, podle potřeby podléváme vodou. Až játra změknou, osolíme, poprášíme strouhaným muškátovým oříškem a zakápneme sojovou omáčkou. Smícháme s uvařenými a okapanými těstovinami. Podáváme posypané sýrem.

Detaily receptu

  •  

Komentáře



Pouze registrovaní uživatelé mohou vložit komentáře, prosím přihlaste se pokud chcete vložit komentář