Mykologická kuchařka
Rožnovský svitek

-
( 0 Hodnocení )
Tisk receptu
Doporučení receptu
Facebook pro sdílení
Ingredience
400 g hub, 40 g másla, 2 vejce, 100 g strouhanky, stroužek česneku, mléko, sůl, pepř, pažitka
Příprava
Nakrájené houby a nasekanou pažitku podusíme na 10 g másla. Potom houby jemně rozsekáme, do zbytku másla vetřeme žloutky, zalijeme třemi lžícemi mléka, vmícháme nasekané houby, strouhanku, ochutíme solí, pepřem a utřeným česnekem. Nakonec vmícháme sníh ze dvou bílků. Polotuhé těsto nalijeme na pánev a opečeme.
Detaily receptu
Komentáře
![]() |
Pouze registrovaní uživatelé mohou vložit komentáře, prosím přihlaste se pokud chcete vložit komentář |