Mykologická kuchařka

Pizza čtyř období

Vyberte jiné recepty v této kategorii

Ingredience

základní těsto, 200 g rajčat, 150 g sýra (mozarella, blaťácké zlato), 200 g hub, 10 konzervovaných a vypeckovaných oliv, 100 g šunky, 4 lžíce oleje, sůl a koření na pizzu

Příprava

Těsto rozložíme do olejem vymazané formy. Očištěné, pokrájené a mírně osolené houby podusíme na 2 lžících oleje. Na čtvrtinu těsta rozložíme vychlazené houby, další čtvrtinu obložíme plátky nahrubo pokrájené šunky, další čtvrtinu spařenými, oloupanými a pokrájenými rajčaty a na kostičky pokrájeným sýrem. Zbývající část pokryjeme zbytkem rajčat a vypeckovanými, nakrájenými olivami. Zakapeme olejem, posypeme kořením na pizzu a pečeme 20 minut v troubě.

Detaily receptu

  •  

Komentáře



Pouze registrovaní uživatelé mohou vložit komentáře, prosím přihlaste se pokud chcete vložit komentář