Mykologická kuchařka

Lahodné houbové topinky ze Španělska

Vyberte jiné recepty v této kategorii

Ingredience

Příprava

140 g hub, nožičky odříznout a na jemno je nakrájet, 1 lžíce extra panenského oleje, špetka mořské soli, 1 lžíce sherry, Alioli, bageta nakrájená na plátky, Na pánvičce s pokličkou rozehřát olej a když je horký tak přidat houby, sůl a sherry. Přikrýt, snížit teplotu a dusit asi 10 minut, až houby pustí vodu. Slít vodu.

Plátky bagety trochu otoustovat/osušit. Potřít je Alioli a nahoru navršit houby. Položit pod rozehřátý gril a ogrilovat po 30 sekund, nebo až Alioli začne bublat. Topinky podávat horké, nebo při pokojové teplotě, jako část Tapas.

Detaily receptu

  •  

Komentáře



Pouze registrovaní uživatelé mohou vložit komentáře, prosím přihlaste se pokud chcete vložit komentář