Mykologická kuchařka

Houbový piroh

Vyberte jiné recepty v této kategorii

Ingredience

půl balíčku listového těsta, 250 g hub, 3 lžíce másla, kelímek zasykané smetany, 1 vejce, sůl, kmín, pepř

Příprava

Houby očistíme, pokrájíme a s kmínem a pepřem podusíme na másle (můžeme podlít trochou vody). Až změknou, tak je osolíme. Když se voda vypaří, vmícháme zakysanou smetanu. Necháme vystydnout. Listové těsto vyválíme na placku, do středu dáme houby, okraje zvedneme a překryjeme přes sebe. Povrch potřeme rozšlehaným vejcem, osolíme, posypeme kmínem a zvolna upečeme.

Detaily receptu

  •  

Komentáře



Pouze registrovaní uživatelé mohou vložit komentáře, prosím přihlaste se pokud chcete vložit komentář