Mykologická kuchařka

Houbovec

Vyberte jiné recepty v této kategorii

Ingredience

6 rohlíků, 1 cibule, 2 vejce, 100 ml mléka, 1 lžíce hrubé mouka, 1/2 lžičky prášku do pečiva, 2 lžíce másla, 400 g žampiónů, sůl, pepř, kmín

Příprava

Tvrdší pečivo zvlhčíme mlékem, přidáme vejce, mouku, prášek do pečiva a vypracujeme těstov (ne moc husté). Na másle osmažíme na kostičky rozkrájenou cibuli, přidáme nakrájené žampióny a restujeme. Směs osolíme, opepříme a dochutíme kmínem. Restujeme asi 20 minut. Potom promícháme s připraveným těstem. Zapékací mísu vymažeme máslem rozetřeme do ní těsto a pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut dozlatova.

Detaily receptu

  •  

Komentáře



Pouze registrovaní uživatelé mohou vložit komentáře, prosím přihlaste se pokud chcete vložit komentář