Mykologická kuchařka

Houbové farfalle

Vyberte jiné recepty v této kategorii

Ingredience

350 g farfallí (motýlků), 350 g hub, 100 g slaniny, cibule, olej, 4 lžíce mléka, 2 lžíce kečupu, sůl, 2 stroužky česneku

Příprava

Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Houby nakrájíme na plátky, cibuli zpěníme na oleji, přidáme houby a podusíme. Přilijeme mléko a až se tekutina odpaří, přidáme kečup, utřený česnek, povaříme a nakonec osolíme. Slaninu pokrájíme na kostičky, rozškvaříme, smícháme s hotovými těstovinami a pak promícháme s houbami.

Detaily receptu

  •  

Komentáře



Pouze registrovaní uživatelé mohou vložit komentáře, prosím přihlaste se pokud chcete vložit komentář